Історія будинку Veuve Fourny & Fils

.

Настоящий ажиотаж в шампанском вызывают мелкие ремесленники в Кот-де-Блан. Чарльз и Эммануэль Фурни из Vertus находятся в авангарде этого волнения.

  • Регіон Шампані
    Cote de Blancs
    Les Monts Ferrés | Gilottes | Clos Faubourg Notre Dame
  • Культивовані сорти винограду
    Шардоне | Піно Нуар
    90% Шардоне | 10% Піно Нуар

ПРЕКРАСНЕ ШАМПАНСЬКЕ ІЗ СОЛІ ЗЕМЛІ, ВІД ПРАЦЬОВИТИХ ЛЮДЕЙ, ІДЕАЛЬНЕ ДЛЯ ОСОБЛИВИХ МОМЕНТІВ

Еммануеля та Шарля Фурні називають висхідними зірками покоління. Вони володіють і орендують загалом 20 гектарів у Vertus, селі Прем'єр Крю у Cote de Blancs.

Чудова лінія шампанського, беззаперечною гордістю якого є Clos Faubourg Notre-Dame, яким сім'я монопольно володіє з 1930 року.
ПРЕКРАСНЕ ШАМПАНСЬКЕ ІЗ СОЛІ ЗЕМЛІ, ВІД ПРАЦЬОВИТИХ ЛЮДЕЙ, ІДЕАЛЬНЕ ДЛЯ ОСОБЛИВИХ МОМЕНТІВ.
Еммануеля та Шарля Фурні називають висхідними зірками покоління. Вони володіють і орендують загалом 20 гектарів у Vertus, селі Прем'єр Крю у Cote de Blancs.

Чудова лінія шампанського, беззаперечною гордістю якого є Clos Faubourg Notre-Dame, яким сім'я монопольно володіє з 1930 року.
Стиль Veuve Fourny найкраще можна охарактеризувати як класичний Côte des Blancs: тонка гранула, багата, глибока ароматика та складна мінеральність, що підкреслює свіжість та чистоту. Сім'я Фурні вірить у мінімальну дозу для всіх своїх шампанських вин, прагнучи того, щоб окремі терруари проявлялись чіткіше. Ця техніка, на додаток до їхньої прихильності до часткового яблучно-молочного бродіння в їх купажах, бездоганного управління виноградниками та їхнього рішення витримувати більшість базових вин частково в діжках,, - все впливає на їх індивідуальний стиль.
Veuve Fourny & Fils
Є два кюве, які повністю вініфікуються з дерева. R de Veuve Fourny і Clos Faubourg Notre Dame - обидва є найпрестижнішими розливами будинку.





Fourny's використовує лише сік першого віджиму для розливу у пляшки. Вся ферментація проходить у резервуарах із нержавіючої сталі, і близько чверті всього вина проходить яблучно-молочну ферментацію. Близько 30% їх вин витримується в нейтральних бургундських діжках й осаджуються протягом 6 місяців, інші 70% витримуються в резервуарах з нержавіючої сталі з регульованою температурою, при перемішуванні на осаді. Братам подобається змішувати, щоб створити повніше вино з округлістю та свіжістю.





Погреби Fourny були побудовані в 1840-х роках. Вони відомі своєю здатністю підтримувати високий рівень вологості, що відмінно сприяє витримці у діжках.

Cuvée 'R' вініфікується в невеликих дубових діжках і тримається 18 місяців на осаді, а потім ще 4 роки в пляшках. Розкішне та соковите шампанське ідеально підходить до вишуканих страв.