History of Dumenil

.

Члени легендарного клубу шампаністів
Club Trésors de Champagne
  • Регіон Шампані
    Montagne de Reims
    Володіють 8 гектарами виноградників та 45 ділянками у трьох селах Прем'єр-Крю: Шіньї-ле-Роз, Люд та Ріллі-ла-Монтань.
  • Культивовані сорти винограду
    Піно Нуар | Меньє | Шардоне
  • Витримка
    Мінімальна витримка у пляшці – три роки, а для special cuves – 8-10 років на осадi

ШАМПАНСЬКИЙ БУДИНОК, ОДИН З НАЙКРАЩИХ ЗА СПІВВІДНОШЕННЯМ
ЦІНА / ЯКІСТЬ

Історія шампанського Duménil починається з його заснування в 1874. Багато в чому зобов'язана вдалому поєднанню навичок виноградарства і виноробства, що було рідкістю в кінці XIX століття.
Еміль-Поль Дюменіль, засновник компанії, не тільки доглядав виноград, але й володів продуктовим магазином і кафе в Шиньї-ле-Роз. Він навіть не підозрював, що створений ним шампанський будинок процвітатиме понад 140 років.

ШАМПАНСЬКИЙ БУДИНОК, ОДИН З НАЙКРАЩИХ ЗА СПІВВІДНОШЕННЯМ ЦІНА / ЯКІСТЬ

Історія шампанського Duménil починається з його заснування в 1874. Багато в чому зобов'язана вдалому поєднанню навичок виноградарства і виноробства, що було рідкістю в кінці XIX століття.
Еміль-Поль Дюменіль, засновник компанії, не тільки доглядав виноград, але й володів продуктовим магазином і кафе в Шиньї-ле-Роз. Він навіть не підозрював, що створений ним шампанський будинок процвітатиме понад 140 років.

DUMENIL
Frédérique Poret – правнучка засновника будинку, і сьогодні вона є творчою натхненницею Будинку. Її чоловік, Хьюз, походить з довгої лінії виноробів у сусідньому селі Сасі, Прем'єр Крю, і він має вміння отримувати найкраще з кожної ділянки виноградної лози, щоб кожен розкрив свій індивідуальний характер.
Вони обидва відіграють рівну роль у виробництві вин та втіленні духу шампанського Дюменіль.


У шампанському Duménil ми використовуємо тільки кюве (перший та найкращий сік з віджиму), щоб зберегти баланс і свіжість наших вин.
Пресування має зберегти весь потенціал майбутніх вин.
Воно відбувається у три етапи. При першому віджимі виходить кюве, з якого виходять вишукані та складні вина. Саме цей сік (на даному етапі його називають "сусло") ми використовуємо для приготування шампанського.
Місткість преса становить 4000 кг, що є стандартною одиницею в Шампані та підходить для того типу ремісничого виноробства, яким ми займаємося.
Дебурбаж (природне відстоювання та освітлення соку) проводиться в чанах місткістю 40 гектолітрів і займає 24 години.


Dumenil вносить дріжджі якнайшвидше, щоб спиртове бродіння проходило в оптимальних умовах.

Чани для бродіння мають регульовану температуру для збереження найтонших ароматів.

Дегоржаж виконується за 4-6 місяців до відвантаження, щоб шампанське Duménil встигло відновити свій ідеальний баланс.