Історія будинку Antoine Chevalier

.

Сьогодні Антуан Шевальє пропонує тільки одне кюве, однак воно стане незабутнім для будь-якого поціновувача шампанського.
  • Регіон Шампані
    Grand Est,
    Hauts-de-France,
    Іль-де-Франс



  • Культивовані сорти винограду
    ШАРДОНЕ
  • Виноградарство
    Сертифікований домен HVE і VDC з 2016 року та AB з 2020 року
У 1800 році, на вершині свого розвитку, Вітрі нарахував 4000 га виноградної лози з 15000, посаджених на Марні. Низка трагічних подій, а саме філоксера, Перша світова війна, імпорт іноземних вин, криза 1929 року та Друга світова війна сприяли знищенню виноградної лози протягом майже півсторіччя. І все це винна царина, колись відома своїми тихими білими винами, була широко оцінена, зокрема, нашим королем Франції Франсуа Ер.

Тільки в 1970-х роках цей виноградник відродився і потрапив у шампанське AOC.

Сьогодні цей сектор користується відмінною репутацією завдяки своїм шардоне, які часто використовуються у великих будинках для приготування своїх купажів. Антуан Шевальє обрав інший шлях, породив сюжетні вина, чітко окресливши їх терруар.

Антуан пристрасний, у ньому поєднується певний перфекціонізм та щира доброта, він із великим задоволенням підносить своє молоде володіння. Тут ви можете легко вивчити передові теми, такі як геологія ґрунту, біодинаміка та розуміння терруару.
Крім того, ви можете зайнятися цим на борту симпатичного фургона Volkswagen Bay Windows, повністю модернізованого та оснащенного для того, щоб досліджувати виноградники села.


"Щороку я заново інтерпретую результат свого виноградника. Обираю найперспективніші ділянки. Ті, які терпляче доставлять через кілька років справжнє вино, повне свіжості. Сезон за сезоном моє бажання завжди одне й те саме."


Antoine Chevalier
Winemaker
Винодел
Природний ритм пір року, родючість ґрунту, турбота про фауну та флору, повага до законів життя, створення та підтримка гармонійного ландшафту… Це деякі з основних принципів, що застосовуються у маєтку.

Управління виноградником спонукає Антуана піклуватися про виноградну лозу комплексно: дотримання місячного календаря, біодинамічна підготовка, відвари рослин та трав'яні чаї, обробка ґрунту… Кожна з його практик перевірена, обґрунтована та адаптована на терруарі.